Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Новият на Деси Добрева й смуче гърдите на магистрала

отпечатай новината

11.08.2015 09:33 | Видян 2513 пъти

 Новият на Деси Добрева й смуче гърдите на магистрала

Деси Добрева има нов мъж до себе си, след като преживя тежък и болезнен развод! Бившата вокалистка на Слави Трифонов и настоящото й гадже са толкова влюбени, че използват всяка възможност, за да се натискат страстно. Дори на магистралата... Избраникът на талантливата певица е бивш съпруг на ТВ водещата Гергана Стоянова.

Последната нашумя и като съветник в културното министерство, пише „Уикенд“. Операторът Венко Георгиев зарязал жена си и 7-годишния им син, защото хлътнал до уши по къдрокосата изпълнителка. Деси, която е по-млада от избраника си с 11 години, също луднала по него и дори се надявала той да й предложи брак. Преди няколко дни варненката и любимият й отпрашиха заедно към морето.

Докато пътуваха, певицата на няколко пъти спря автомобила в аварийната лента за кратки почивки и размяна на ласки.

Слезли от колата, двамата с оператора се отдаваха на страстта си, без да им пука, че се превръщат в атракция за преминаващите край тях отпускари. Венко не се свенеше да стиска дупето на Деси, докато тя го даряваше с целувки. В един момент той дори наведе глава и засмука с устни гърдата на русата красавица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !