Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Щракнаха Риана по бански да храни маймуна

отпечатай новината

11.08.2015 12:04 | Видян 1796 пъти

Щракнаха Риана по бански да храни маймуна

Певицата Риана избра родния остров Барбадос за лятната си ваканция. Папараците обаче я настигнаха и там и заснеха мигове от отдиха й на плажа, съобщава „Дейли Мейл”.

27-годишната звезда събира тен в предизвикателен изрязан бански, окичена с бижута и аксесоари. По-любопитното е всъщност с какво тя си запълва времето под палещите слънчеви лъчи. Докато се радва на слънцето, певицата храни с бутилка с биберон малка маймунка, облича я с малки дрешки и я маже със слънцезащитен лосион. Животинката стои изненадващо кротко в обятията на Риана, а човек от нейния антураж също с разхожда с подобна маймунка.

След като приключва с „майчинските грижи”, барбадоската оставя една от приятелките си обилно да я намаже с лосион. Плажните й занимания включват още изтягане по пясъка, пиене на бира и къпане в морето с пояс и плавници.

И докато Риана отмаря, бившият й приятел Крис Браун заяви пред фенове, че тя е „неговата кучка доживот”. Последните слухове обаче спрягат звездата от Формула 1 Луис Хамилтън, въпреки че той изобщо не се мярна по време на почивката й на плажа. Още снимки може да видите в нашата галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !