Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Лейди Гага припада пред ресторант

отпечатай новината

15.08.2015 14:49 | Видян 2050 пъти

 Лейди Гага припада пред ресторант

Лейди Гага притесни фотографите, след като се строполи на улицата пред известен ресторант.

Изпълнителката бе на среща с близка своя приятелка, но след вечерята напусна ресторанта с подгънати крака. И буквално се строполи пред колата си.

След вечеря с дългогодишната си приятелка Лиза Вандерпамп в известен ресторант, Лейди Гага се отправила към колата и пред обективите на папараците и минувачите претърпяла неприятен инцидент.

Певицата, която в момента се изявява и като актриса, или е прекалила с виното, или с безсънието, тъй като буквално се строполила на паважа. Официалното обяснение на придружителите й е, че тъй като по изключение не носела огромни токчета, както обикновено, не е преценила добре височината на тротоара, и паднала пред очите на всички.

Според присъстващите обаче Гага не изглеждала особено адекватна, или способна на разговори с медиите, вероятно поради това, че 29-годишната звезда е изпила няколко чаши повече. Замайването си казало думата и певицата се строполила на земята.

Въпреки това, тя успя да запази имиджа на холивудска дива, като веднага се изправи след инцидента. Държейки се, все едно не се е случило нищо, Гага приветства с ръка всички и се върнала към своя дом.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !