Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Внучката на Морган Фрийман заклана от гаджето си

отпечатай новината

17.08.2015 10:32 | Видян 1647 пъти

Внучката на Морган Фрийман заклана от гаджето си

Доведената внучка на американския актьор Морган Фрийман ЕʼДена Хайнсе убита с нож на улица в Манхатън в Ню Йорк.

Пристигналите след подаден на 911 сигнал полицаи заварили мъж на мястото на престъплението, който крещял „Излезте дяволи!". Той е арестуван. Според близки на починалата Идина Хайнс, става дума за приятеля й, с когото тя живеела.

Според "Дейли мейл" гаджето на доведената внучка на Морган Фрийман я е убило при опит за екзорсизъм. Свидетелят Брайдън Тарафа - на 28 г., бил в дома си, когато чул химна "Исус Христос се роди". "Чух как мъж крещи "Исус Христос се роди". Звучеше маниакално. И чух жена да крещи малко след това", разказва Тарафа.

Когато полицията пристигнала след сигнала му, открила 33-годишната внучка на Фрийман с многобройни прорезни рани на тротоара пред жилищната сграда в Ню Йорк. Това се е случило около 3 ч. сутринта. 65-годишният съсед Джордж Худаско твърди, че е видял атаката с ножа и през цялото време нападателят крещял: "Излезте, демони, аз ви прогонвам!"

Гаджето на Хайнс е бил видян от пристигналите полицаи да стои надвесен над тялото й, като продължавал да крещи. Бил е арестуван без проблеми и е под охрана в психиатрична клиника. Според свидетели той продължавал да мушка вече безжизненото й тяло до момента, в който дошли полицаите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !