Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Ники Кънчев обиди в ефир Мира Радева

отпечатай новината

19.08.2015 11:07 | Видян 1999 пъти

Ники Кънчев обиди в ефир Мира Радева

Водещият на "Биг брадър" Ники Кънчев обиди жестоко в ефир социоложката Мира Радева, споделя България Днес. Двамата дискутираха на живо в студиото на Нова телевизия участниците в новия сезон на риалити предаването.

Радева остро разкритикува повечето участници. "Надявах се на нормални хора в шоуто, но явно няма такива", коментира Радева. Тя анатемоса и участниците, които имат татуировки по себе си.

"За мен татуировките са квинтесенцията на себеотрицанието. Отричаш се от кожата си. А с татуса ти навличаш дреха за цял живот. Реално дрехата провокира другите да видят нещо в нас, а татусът е нещо лично", разгневи се Мира и допълни, че може би е остаряла и затова разбиранията й са различни.

Ники Кънчев само това чакаше и веднага й отвърна. "Погледни се в огледалото и си отговори", каза Кънчев, изненадвайки с тази реплика Радева, която не беше особено възхитена от нея.

Ники показа неодобрението си към Радева още по време на участието й във "ВИП брадър". Водещият се дразнеше на постоянните й критики и забележки към екипа на шоуто. Този път нервите му не издържаха и той директно я обиди, че не изглежда особено добре.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !