Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Николета разкрива тайни от детството си

отпечатай новината

21.08.2015 14:45 | Видян 5491 пъти

Николета разкрива тайни от детството си

След като обстойно бяха засегнати темите за личния живот на Николета  и техниките й за разкрасяване, сега нейните почитатели се вълнуват от детството й.

За личния си блог в сайта psp.bg тя си позволи да разкаже доста шокираща история от момента, когато е била млада и неосъзната, но явно още от тогава смела и решителна:

"Да ме извиняват природозащитниците, но съм била малка! Едни от най-вълнуващите ми спомени от детството са свързани с лов на жаби. С най-добрата ми приятелка и до ден днешен – Ваня, прекарвахме летните ваканции на село, където бяхме дежурни на реката и с голи ръце ловяхме жаби. Не сме ги целували с надеждата да се превърнат в принцове, но определено се гордеехме като с трофеи, след което отново ги пускахме на свобода.", спомня си с усмивка Лозанова.

Сега обаче е на съвсем друг етап от живота си и ежедневието й е запълнено с майчински ангажименти. Те също са доста интересна тема за нейните фенове, интересуващи се силно и от раждането на Никол, за което Николета обяснява следното:

"Родих я безпроблемно, чрез секцио, преодолявайки успешно страха си от епидуралната упойка. Благодаря на Бог, че се роди жива и здрава, макар и няколко дни по-рано от планираната от доктора дата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !