12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Десислава: Много ми е трудно да преодолея раздялата със Зарко, бях готова да му родя дете

отпечатай новината

21.08.2015 15:31 | Видян 2034 пъти

Десислава: Много ми е трудно да преодолея раздялата със Зарко, бях готова да му родя дете

Деси Слава е готова да има още едно дете. Въпреки че синът й Майки вече е на 14 години, певицата е решена да го дари с братче или сестриче, стига да срещне подходящ човек. Не крие, че с предишния й приятел Зарко са се разминали.

“Моята ангажираност го уплаши и това, че той изтълкува връщането ми в “Пайнер“ като едно желание да градя тепърва кариера, а не да правя семейство.

Това някакси нагнети нещата между нас и се стигна до раздяла. Иначе аз бях готова да му родя дете и се опитвах да опровергая тези негови страхове. Ако нещо се е променило в мен, това е желанието ми да работя само, но не и любовта ми към него, както и до момента.

Много ми е трудно да преодолея тази раздяла. Прекратили сме всякаква комуникаци по телефона, защото е болезнено. Понякога ми се иска да вдигна телефона и да набера номера му, но в следващия момент си казвам по-добре да не го правя, нали времето лекува, така казват.

Да видим. Със сигурност е така, просто на някои хора им трябва повече време, на други по-малко. Всичко зависи от характера на човек и от това колко си чувствителен“, разкрива тя в "Автограф".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !