Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Емануела и Митко Динев - кой кого издържа?

отпечатай новината

24.08.2015 09:13 | Видян 3473 пъти

Емануела и Митко Динев - кой кого издържа?

Отношенията между синеоката фолкдива Емануела и милионерското синче Димитър Динев се превръщат в нашенски римейк на филма "Войната на семейство Роуз" с леко аграрен привкус.

Залятата с киселина бизнесдама и пиар Мария Бонева разправя из цяла София, че синът на Динко Динев стои при фолкпевицата Емануела само заради сина им. Лично той й се жалвал по телефона, че изпълнителката го заплашила да не му дава да вижда детето, предаде агенция "Блиц". Приближени до Емануела не могат да повярват на наглостта на милионерското синче, след като е на издръжка на певицата. Младежът не внасял един лев в семейството, а певицата пее по клубовете за да издържа двете си деца, да си плаща сметките, но да издържа и мързеливия Митко.

Димитър е в обтегнати отношения с родата си, следователно няма право да се ползва от богатството на баща си и се е отдал на пълна издръжка на изпълнителката на „Късам ти нервите".

Запознати със сагата на Ема и Митко подозират, че той редовно й слага рога, имайки примера на баща си и своя чичо. Димитър Динев тръгнал по стъпките на фамилията си и вероятно Емануела скоро ще е бита карта, ако преди това тя не му тегли чертата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !