Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Кристиян пребиван като малък

отпечатай новината

24.08.2015 16:56 | Видян 1713 пъти

Кристиян пребиван като малък

Злобният и деспотичен плевенчанин Кристиян Стойков е бил жестоко малтретиран като малък, а детството му е било съпътствано от доста бой, шамари и психически тормоз, пише „Всеки ден“. Още докато бил тийнейджър, Крис демонстрирал хомо ориентацията си и заради това често си отнасял як пердах, и то от семейството си.

Родителите му, най-вече баща му го подпукал с плесниците още докато Крис бил на не повече от 10 години. Затова и до ден днешен Стойков не обичал да говори за майка си и баща си.

За да не се занимават с него, родителите му го зарязвали при техни близки, които да го отглеждат на село, а той да им помага със селските задължения. Към ден днешен те се чуват от дъжд на вятър, а се виждат още по-рядко.

„Често го налагаха с юмруци и ритници, а той не се съпротивляваше. Ако пък се оплачеше на някой учител, боят ставаше още по-жесток. Той редовно бягаше от училище, за да избегне тормоза, но тогава отнасяше пердах от роднините си, на които се обаждаха от училището“, разказва познат на Стойков.

По тялото му още личали следи от извършеното върху него насилие – белези от изгаряния с цигари и от удари с пръчка. Затова и Кристиян имал много комплекси за тялото си, трудно се показвал гол дори пред партньорите си и още по-трудно допускал до себе си хора. Притеснявал се да не бъде разкрита истината за тежкото му детство, от което той се срамувал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !