Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Хорър! Лара Флин Бойл уплаши фотографите

отпечатай новината

25.08.2015 10:26 | Видян 2714 пъти

Хорър! Лара Флин Бойл уплаши фотографите

Актрисата Лара Флин Бойл уплаши фотографите. Красавицата, заради която всички завиждаха на Джак Никълсън, в момента изглежда плашещо, видя HotArena.

Звездата от „Туин Пийкс“ направо втрещи феновете с вида си. Докато пазаруваше в Калифорния, актрисата по нищо не приличаше на Дона Хейуърд от сериала.

45-годишната актриса е напълняла, с отпуснато и дори обезобразено лице и бели корени на косата. С бял панталон, сива риза и слънчеви очила Лара можеше спокойно да мине незабелязана от никого.

Според някои кошмарния й външен вид е заради неуспешни пластични корекции. „Увисналите бузи, устните, дори носът–подозирам, че някой пластичен хирург се е опитал да й опъне лицето, а това е резултат от действията му“, коментира пластичния хирург д-р Антъни Юън.

В същото време Лара е заявила, че е много развълнувана от идеята да се върне в продължението на Туин Пийкс. Съдейки по настоящата й визия, продуцентите ще се принудят или да обезобразят героинята й заради ролята, или Лара спешно да се подложи на необходимите процедури, за си върне младежкия вид.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !