Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Екимова бута щерка си до Крисия

отпечатай новината

25.08.2015 13:13 | Видян 3585 пъти

Екимова бута щерка си до Крисия

Пиар агентът и бивша водеща Ива Екимова не спира да бута щерка си Дара по пътя към музикалния шоубизнес, пише България Днес.

След няколко неуспешни опита да блесне в родни певчески формати последно 13-годишната Екимова се пробва на кастинга за детската „Евровизия“.

Дъщерята на Ива от брака й с покойния изпълнител Дими от "Сленг" показа най-доброто от себе си пред Слави Трифонов и Евгени Димитров-Маестрото.

Въпреки че изпълнението на Дара все още не е излъчено в телевизионния ефир, Екимова вече се е похвалила пред свои близки, че Маестрото бил силно впечатлен от щерка й и й предсказал бляскава музикална кариера.

Това е поредният опит на Дара да пробие в някое от музикалните състезания и талантът й да бъде забелязан от широката публика. Преди две години младата Екимова не успя да премине напред в "Х фактор" заради крехката си възраст, а миналата година не й достигнаха гласове на зрителите, за да стигне до полуфиналите на детското певческо състезание "Големите надежди".

Последните неуспехи на Дара, която безспорно е наследила таланта от баща си Дими, по никакъв начин не са спрели Ива да бута щерка си по различни състезания и конкурси, само и само малката Екимова да бъде забелязана.

Докато амбициозната пиарка се старае да направи дъщеря си звезда, Дара расте неусетно и вече се превръща в красива млада дама.

Близки до ученичката издават, че малката Екимова е едно от най-харесваните момичета в училище и вече е успяла да завърти главата на свой връстник. Най-големият страх на майка й пък бил трудният тийнейджърски период на дъщеря й да не обърка бъдещите й планове, затова държала вкъщи да царят строг ред и дисциплина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !