Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Избират "Мис Студентка 2008" по интелигентност!

отпечатай новината

12.11.2008 11:11 | Видян 11254 пъти | Гласували 7

Избират

На 20-ти ноември 2008г. в Плаза Денс Център- гр. София, ще се проведе 21-вото издание на националния студентски конкурс „Мис Студентка 2008”. Той е под патронажа на Кралица на Красотата 2008 - Бориса Тютюнджиева. Председател на Организационния комитет на WORLD MISS UNIVERSITY BULGARIA е Александър Кръстев, който е и изпълнителен директор на Асоциацията на модните агенции в България и Президент на Стар моделс. Победителката в конкурса ще представи България на международния финал, който ще се проведе на 28 ноември 2008г. в Китай.

Организаторите твърдят, че WORLD MISS UNIVERSITY BULGARIA разглежда не само външната красота, а въвежда нови стандарти и стойности. Залага се на качества като доброта, толерантност и преди всичко на интелигентност.

Световната организация WORLD MISS UNIVERSITY е създадена от международната асоциация на президентите на университетите по цял свят, с цел подпомагане на размени на култура и приятелство. През 1993 година към инициативата за провеждането на конкурса се присъединява ООН и световните мироопазващи сили, а генералният секретар на ООН дава статут на „международни емисари за мир” на всички участници в WORLD MISS UNIVERSITY.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !