Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

ИРЕНА И БОГДАНОВ СЕ ИЗПРАВЯТ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ

отпечатай новината

27.08.2015 13:58 | Видян 1140 пъти

ИРЕНА И БОГДАНОВ СЕ ИЗПРАВЯТ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ

Още не са утихнали последните разногласия, а Къщата вече е огласена от нови. След като Никита и Ирена първи дръзнаха да се опълчат на мъжете, е ред на Аделина да поеме щафетата. Тя ще възроптае срещу покровителственото отношение на „алфа мъжкарите” и ще се опита да покаже, че жените са не по-малко силни от тях. Как завършва тази битка на характери и какви ще са последствията от нея, ще разберем тази вечер.

В днешния дейли епизод ще станем свидетели на любопитен експеримент. След като Ирена хвърли ръкавицата на Богданов и изрази готовност да премерят знанията си, Big Brother ще се почувства длъжен да изпълни желанието й. Той ще им зададе въпроси от 4-ти клас и така ще провери кой от тях е по-умен и знае повече. Кой ще излезе победител от дуела, ще разберем тази вечер от 20,00 часа по Нова.

Първите номинации показаха на Богданов, че не е особено харесван от зрителите и това силно ще разклати неговото самочувствие. Въпреки подкрепата, която получава от голяма част от Съквартирантите, той ще пожелае да напусне Къщата на Big Brother. С това неочакваните обрати не свършват. Тази вечер ще станем свидетели на още едно любовно признание – в полезрението на един от „алфа мъжкарите” е попаднала жена, която до този момент сякаш е била в сянка за него.  

В дейли епизода тази вечер ще видим и вторите номинации, които ще разкрият кои Съквартиранти, са събрали най-много негативи в Къщата. Те ще се борят за зрителско одобрение в понеделник, когато един ще напусне Big Brother завинаги.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !