Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

"Умна" камера диагностицира скалпа и подбира продукт

отпечатай новината

01.09.2015 15:37 | Видян 1289 пъти | Гласували 1

На прага на сезоните, когато летният бриз, морската вода и слънцето са поработили върху косите ни е време да се погрижим за здравето на аксесоара, който винаги носим със себе си. Изборът на подходящ продукт за коса е в основата на цялостната грижа и за здравия скалп. Дългосрочното използване на продукт, който не е предназначен за съответната структура, отделяне на себум, устойчивост на омазняване и на вредни влияния от околната среда, само може да увреди косата. Ето защо CHRISTIAN OF ROMA GROUP предлагат изцяло нова концепция за разкрасяване.

“Диагностичен център с микрокамера” посреща привържениците на природосъобразния начин на живот. За целта с "умната" камера разполага всеки от веригата "Зелени салони" в цялата страна. „Зеленият салон” е едно изключително ексклузивно място, в което се предлагат продукти и услуги без аналог на пазара, дори и в световен мащаб. Този тип салони са единични бройки в определено населено място. В световен мащаб водещите производители в сферата на фризьорството налагат концепцията за цялостно опазване на планетата.
Пресъздаването на красотата от вътре навън е новият тренд в грижата за по-доброто ни физическо състояние, подплатено с отговорно отношение към природата. Концепцията „Зелен салон” реализира екоидеята, която в момента доминира в индустрията на красотата. Всички стилисти, както и салоните, които работят с продуктите на представения от CHRISTIAN OF ROMA GROUP бранд ROLLAND, разполагат с “Диагностичен център с микрокамера”. Това е ново предизвикателство за всеки добър професионалист, който търси успех в бъдеще.

Съвременната технология на микрокамерата осигурява не само мигновена диагностика, но и незабавна консултация за подходящите продукти за терапия и третиране на кожата на скалпа и самия скалп. Диагностичната процедура отнема не повече от две минути и не изисква предварителна подготовка. Експертите от Christian of Roma Group препоръчват косата да не е съвсем чиста. „Най-добре се работи с коса, която е мита предния ден.” – разказва една от собственичките на Зелен салон и допълва „Най-често срещания проблем при нашите клиенти е себореята. Автоимунните заболявания се обострят от твърдата вода в София, например. Друг проблем, който е много често срещан, но малко му се обръща внимание е косопада, все по-рядко и пърхот.” Освен заболявания на скалпа, „Диагностичния център с камера” определя състоянието на косата и по дължина, както и необходимостта от съответната терапия. Крайният резултат от диагностиката се проявява в снимка на най-подходящия за решаването на диагностицирания проблем продукт. Концепцията Зелен салон на Christian of Roma Group e достъпна в над сто салона в цялата страна. Повече информация може да намерите на сайта на Christian of Roma Group: http://christian-of-roma.com/%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD/

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !