Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Цецо от "Биг Брадър": Ирена крие 2 незаконни деца!

отпечатай новината

02.09.2015 10:34 | Видян 5098 пъти

Цецо от

След напускането на шоуто "Биг Брадър", Цветелин не престана да злоратства и сподели пикантни неща за съквартирантите. Изненадващо е, че пред репортера на "Всеки ден", той е далеч по-възпитан и смирен, отколкото изглеждаше на екрана. „Представа нямам какво са давали", вдига рамене Цецо и се усмихва.

На въпроса: "Как ще коментирате реакцията на Ирена, която подскачаше, докато вие с Братухчев напускахте?", Цветелин Николов отговори: "Как да коментирам една циганка?!... Не съм расист, казвам истината. Тя си е циганка по душа. Не мога да си обясня как хората предпочетоха да оставят тази особа вместо мен. Без коментар съм."

"Тази жена е една долна лъжкиня. Тя заяви, че има едно дете, а всъщност научих, че има още две извънбрачни деца, които е родила като млада. Това е станало преди 10-12 години. Защо тя не се закълне, че има само едно дете? Предизвиквам я да го направи. Нека се закълне в детето си и да каже, че не крие други наследници", предизвика я Цецо.

"Имам източници, от които разбрах веднага след излизането си от Къщата, че крие още двама наследници. Може би са захвърлени в някой дом - както правят повечето циганки. Вътре пред камерите се прави на светица и лицемерничи. Пълна лъжкиня! Фалш! Тя е изключително долен човек. Още колко ли неща крие, но всичко ще се разбере. Те се събраха в един лагер - Никита, Аделина и мангалката", безкрупулно продължи бизнесмена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !