Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Преслава срещу Иван и Андрей по телевизора

отпечатай новината

03.09.2015 09:01 | Видян 2226 пъти

Преслава срещу Иван и Андрей по телевизора

13 септември, неделя. Тогава започва истинската битка между телевизиите. Ваканцията свърши и за зрителите, които за пореден път ще трябва да превключват с дистанционното като луди между двете най-големи телевизии - Би Ти Ви и Нова. Двете медии ще се надцакват с най-очакваните риалитита „Фермата" и „ВИП Брадър". Пилотните им епизоди започват по едно и също време.

Настоящият „Биг Брадър" всъщност е само подгрявка за звездното издание, което предстои. От Нова обаче вече си патят заради лошия имидж, който този път свали драстично рейтингите на сеирджийското шоу. По тази причина телевизията дебне като луда конкуренцията на най-големия частен канал. Много отдавна от Би Ти Ви обявиха, че тяхното ново риалити ще стартира именно на 13 септември. Веднага след това продуцентите на „Биг Брадър" решиха да заложат на селска атмосфера в Къщата, за да объркат аудиторията. Вчера стана ясно и че Нова променя датата на пилотния епизод на ВИП изданието - вместо на 14 септември ще стартира на 13-и, когато и „Фермата", за да има директен сблъсък, пише вестник "Всеки ден".

Въпреки това сериозна част от тв аудиторията вече се е спряла на шоуто по Би Ти Ви, тъй като според общественото мнение „Биг Брадър" този път е минал напълно границата на добрия вкус с излъчените простотии и окаляните хора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !