Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Отварачката подкара Майбах

отпечатай новината

04.09.2015 11:01 | Видян 6498 пъти

 Отварачката подкара Майбах

С невероятно скъпа и луксозна кола се движи вече навсякъде чалгаджийката Мара Отварачката. Миньончето може да се похвали със свръхлуксозен ДМайбахУ, чийто цени започват от четвърт милион и достига до половин милион евро. Говори се, че возилото на миньончето е бутиково и малцина в света може да се похвалят с толкова луксозна кола.

Доскоро колата бе на разположение на половинката на Отварачката - Християн Гущеров, но сега той я е преотстъпил на чернокосата си съпруга. Тя използва скъпата играчка по всякакви поводи, като разхожда с нея и дъщеричката си Марая. На разположение на двете дами има няколко души, като се грижат те да се чувстват комфортно. Охраната съпровожда певачката и дъщеря й навсякъде, а край тях има и жена, която помага с ежедневните задължения.

Вятърът показа малко повече от Мария на минувачите


Наскоро чалгаджийката се разходи из столицата с лъскавата кола, която има и перденца на задните прозорци, като развя и нова прическа. Вярна на това да копира стила на другите, Мария показа прическа ала Клеопатра, с която доскоро можеше да се похвали и друга известна гърла - Николета Лозанова.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !