Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Виктория Силвстед с подозрително наедряло коремче

отпечатай новината

04.09.2015 13:05 | Видян 1672 пъти

Виктория Силвстед с подозрително наедряло коремче

Шведският супермодел Виктория Силвстед предизвика немалко вълнение преди дни. Уж перфектната шведка бе спипана да се развлича на яхтата на скандинавски милиардер с подозрително наедряла талия, която крие от всички.

Бившето "Playboy" зайче, бе спипано да релаксира на яхта по време на почивката си във Франция. А папараците успяха я хванат в някои доста провокативни пози. Шведската актриса и модел след по-малко от месец ще навърши 41 и очевидно този път е готова за бебе.

Виктория, която се появи за първи път на корицата на "Playboy" през 1996 г. година, показа съмнително наедряла фигура по време на последната си почивка, пише HotArena.
Блондинката отдъхваше на една от палубите на яхтата на последния си годеник, докато не забеляза, че я снимат. Тогава тя хукна да се крие в каютата, обръщайки гръб на всички обективи.

Силвстед страшно бързаше да предостави на папараците изглед към задните си части. Но въпреки това те успяха да забележат, че коремчето й е леко закръглено.

Манекенката, която е еталон за перфектна фигура на зряла жена, изглежда е на път да стане майка. И отчаяно се старае този факт да не бъде разкрит от никого. Поне засега.

Красавицата, която има зад себе си един провален брак, в момента е сгодена за швейцарски милиардер. И по всичко изглежда, че се кани да го зарадва с новината за ново бебе. Още снимки може да видите в нашата галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !