Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Финалистката от X Factor Невена Пейкова дебютира с Избран

отпечатай новината

04.09.2015 13:19 | Видян 2394 пъти

Финалистката от X Factor Невена Пейкова дебютира с Избран

Магнетично сценично присъствие, мощнен вокал с характерен тембър и впечатляващо представяне на самия финал в третия сезон на X Factor – така публиката познава Невена Пейкова.

Три месеца след дебюта си с „Любов за пръв път“ заедно с Михаела Маринова и Кристина Дончева, тя ще прозвучи в радио и телевизионния ефир с първия си солов проект, продуциран от „Вирджиния Рекърдс“.

„Избран“ е по музика на тандема Ollipop и Holly Martin, в чиято биография са хитове в класациите на над 10 държави и които са автори и на “Стъпка напред” на Михаела Маринова. Хип-хоп звездата Venci Venc’ пък е проявил лиричната си страна, пишейки красивия текст на песента.

Ексклузивната онлайн премиера на видеото към парчето е в официалния VBOX7 канал на „Вирджиния Рекърдс“ днес, 4-и септември, точно в 20:00 часа.

Сред най-впечатляващите кадри в клипа са подводните сцени, за които се налага Невена и екранният й партньор, националния шампион по бийтбокс за 2011 г.

Искрен Тончев-Искрата, да прекарат доста време под повърхността. Предизвикателството им отправя режисьорът Никола Дамов, чиято елегантна визуална концепция хармонира със звученето на песента. Специално за част от сцените дизайнерът и стилист Антония Йорданова създава две рокли, а в останалите Невена носи модели на PINKO.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !