3500 г: Най-старата маслина в света,...

3500 г: Най-старата маслина в света, Крит

Златно момче: ТВ разказ на истинската...

Altinbas прави години наред короните на Мис България,...

Люба Кулезич отива в „Евроком"

отпечатай новината

07.09.2015 09:02 | Видян 1538 пъти

Люба Кулезич отива в „Евроком

Публицистиката на Люба Кулезич намери нов пристан. След като в разгара на лятото стана ясно, че от есенния сезон предаването й „На светло", което вървеше по Нова телевизия всяка събота и неделя сутринта, пада, пиперливата журналистка се е отправила към нов ефир. Отлично информирани източници на „Всеки ден" разкриха, че само преди дни тя е подписала договор с кабеларката „Евроком", базирана в Пловдив, но със студиа и в София. Кулезич водила преговори няколко седмици, докато оформила исканията си и приела условията на собствениците от телевизията.

До свалянето на Кулезич от ефира на Нова телевизия се стигна, след като от канала взеха решение всичките им публицистични предавания да бъдат вътрешни продукции, което потопи и кораба на Сашо Диков.  Кулезич е успяла да се пребори отново да бъде продуцирана от себе си - т.е. от фирмата, която е еднолична нейна собственост, „Дом продакшънс".

Изборът на Люба Кулезич озадачи част от тв гилдията, защото, както запознати припомнят, водещата води преговори с Би Ти Ви още миналата година, когато усети първите сигнали от ръководството на Нова тв за смяна на политиката. Освен това тя категорично отказа да се види с доскорошните си шефове, които предложиха и на нея, и на Диков да станат част от вътрешната програма на медията. За разлика от нея, Сашо поне си взе солидното обезщетение, коментират в телевизията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !