Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Взеха книжката на Елена Бербатова

отпечатай новината

07.09.2015 09:40 | Видян 4098 пъти

Взеха книжката на Елена Бербатова

Половинката на бившия футболен национал Димитър Бербатов - Елена Щилянова, е с отнета книжка, след като столичен патрул я спипал в нарушение близо до баровския й дом в квартал „Бояна", научи „Всеки ден" от очевидци на инцидента.

Тъмнокосата красавица реагирала изключително бурно на ошашавените ченгета, като ясно се чували класическите реплики на родните тузари „Вие знаете ли коя съм?" и „Ще съжалявате", които въпреки дългогодишния си престой в Лондон и Монако нашенката не е успяла да забрави.

От СДВР нито потвърдиха, нито отрекоха за случилото се. Със сигурност обаче, за да се стигне до отнемане на книжка, се касае или за превишена скорост с повече от 50 км/ч, или за повече от 0,5 промила алкохол в кръвта. Третият вариант - загуба на всичките 39 точки от контролния талон, едва ли е валиден за Елена, тъй като тя твърде рядко се прибира в родината в последните години. Красавицата е за кратко сама у нас с децата, докато благоверният й намери дом за семейството в Солун, където ще играе за местния ПАОК.
За разлика от Митко, който обикновено е возен от шофьор и не държи особено да върти волана на луксозното си „Бентли", половинката му предпочита да бръмчи по улиците сама. У нас тя разполага с тузарско „Ауди" и джип „Порше Кайен".


 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !