Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Андрей се раздели с Бориса

отпечатай новината

07.09.2015 11:10 | Видян 2531 пъти

Андрей се раздели с Бориса

Дълго коментираната връзка между тв продуцента Андрей Арнаудов и моделката Бориса Тютюнджиева е в миналото. Влюбените вече не са заедно и според запознати раздялата им датира отпреди два месеца, но след няколко опита за сдобряване стигнали до извода, че няма да го бъде и по-добре да сложат край на агонията, пише в. "Всеки ден".

„Този път няма връщане назад. Раздялата ни е окончателна!", обяснила Бориса пред приятелките си. Изтъкнала като причина, че Андрей не й обръщал достатъчно внимание и работата му винаги била по-важна от нея. Тя се оплаквала от това, че любимият й много често я оставял сама, защото постоянно хвърчал по задачите си. Моделката обаче не ревнувала от това, че може да има други жени в живота му, тъй като вярвала, че й е верен. Проблемът бил в заетостта на Андрей, а това лишавало нея от присъствието му. 
Андрей и Бориса са се разделяли неведнъж, но бързо след това са се събирали. Близки до тях обаче сега казват, че този път финалът на романа им е повече от категоричен. „Решиха, че е мазохистично да продължат да се измъчват, каквито и чувства да имат, е въпрос на време да ги преодолеят и да продължат напред", коментира приближен до Бориса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !