Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Луд скандал в къщата на "Биг Брадър"! Никита и Анита паднаха за молитва

отпечатай новината

07.09.2015 22:31 | Видян 1916 пъти

Луд скандал в къщата на

Поредната провалена седмична мисия разгорещи съквартирантите в Къщата на „Биг Брадър" и се стигна до поредната свада. Основен двигател на грозната разпра беше Киро. „Тука си бръснах 12-годишна брада бе! Аз ще се бръсна, а тия ми провалят мисията. Нямате срам бе", размрънка се Киро. „Ние с Пацо си дадохме брадите, сега пак ще правят мили очи, ние ще сме жертвички", продължи борсовият агент.

Абе те сякаш са ти отрязали ръката, така говориш, заяви Ади. „Цял ден прически, миглички, тва - онова, жертвички, рев... Като правиш добро, ядеш ла*но! Тотално Ади и Ани осраха мисията, ама тотално", продължи Кирил.

„Какво по-готино от това да крещиш по две жени?", опита се да го спре Ади. „Как да играя с жертви, трябват силни играчи, това ли е шоуто на жертвите? Аз не мога да споря с теб. Това не е реална конкуренция. Ади, ти от 5 дена лежиш. Не мога да си кажа мнението, защото ще изляза злодей. Вие осрахте мисията, осрахте се буквално", изригна гневно Кирил.

„Кеф ли има да се гледаме на кръв и да не се поздравяваме?", запита Аделина. „Абе вие само лежите, а ние готвим бе", избухна и Николина.

Докато траеше скандала, Никита и Анита паднаха на колене и почнаха да се молят. Странна картинка се получи с мънкащите „Отче наш" девойки, на фона на дивите крясъци на Киро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !