Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Диляна Попова заменя Блатечки с богат спонсор?

отпечатай новината

08.09.2015 12:00 | Видян 6075 пъти

Диляна Попова заменя Блатечки с богат спонсор?

След дългата агония и разочарование от бащата на детето й Асен Блатечки, Диляна Попова вече е готова да отвори нова страница в живота си. Моделката тотално е загърбила актьора и двамата се виждат само „служебно“ покрай малкия Борил.Приятели на Диляна дори я съветват да си намери нов мъж, но този път – с перспектива.

„Ще гледаш да е със солидни финансови възможности и най-вече – да не е обвързан или с деца“, учели я авери. Те били убедени, че тя може да има всеки мъж, когото пожелае, и не можели да й се начудят как се е подлъгала по Блатечки, твърди Story. Тогава обаче Диляна бе заслепена от чара на лошото момче и толкова хлътна, че чак му роди син.

Днес Попова отдавна вече е махнала розовите очила и вижда истинската същност на актьора – един нерешителен мъж, който има слаби ангели, що се отнася до жените, и винаги е непостоянен.

Нищо чудно моделката вече да е намерила богатия спонсор. Все пак, нека не забравяме, че преди Блатечки, Диляна имаше връзка с ъндърграунд боса Таки, който я носеше на ръце.

Попова има опит със заможните мъже и няма да й представлява трудност да си намери нов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !