Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Трагедия! Супермодел на Виктория Сикрет в кома

отпечатай новината

08.09.2015 16:06 | Видян 3314 пъти

Трагедия! Супермодел на Виктория Сикрет в кома

Супермодел на Виктория Сикрет миналата седмица претърпя ужасна катастрофа, след която е завършила в кома. Моделът на модната къща Ифке Щурм се бори за живота си, след като е получила сериозни наранявания, докато е карала сърф, разбра HotArena.

Засегнат е гръбначния й стълб, а е получила и наранявания на главата. Манекенката почивала в Италия, където се разиграла страшната трагедия, в близост до остров Иския. Докато сърфирала по вълните, Щурм паднала от дъската, а когато се опитала да доплува до брега, я ударил друг сърфист.

След инцидента тя е откарана с хеликоптер в болница в Неапол, а лекарите все още се борят за живота й. От болницата казват, че става дума за сериозни наранявания, както и че съществува опасност от трайна парализа.

Ифке Щурм живее в Лондон, а миналия месец стана майка на син - Александър. Манекенката наскоро публикувала и фотография с детето си, на която позира с приятеля си, френския супермодел Констанс Яблонски. Щурм участва в различни кампании за известни марки като "Chanel", "Calvin Klein", "Marc Jacobs" и много други.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !