Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Иван от Сблъсък сложи очила

отпечатай новината

09.09.2015 09:52 | Видян 1201 пъти

Иван от Сблъсък сложи очила

В природата наистина нищо не се губи, защото малко след като продуцентът Андрей свали дългогодишните си очила, с цайси се сдоби професионалната му половинка Иван. Засега той ги носи само когато чете или шофира, а през останалото време, от чиста суета, ходи без тях.

Жената на Иван Ирина първа забелязала, че тв водещият недовижда, пише в. Всеки ден. Той често присвивал очи или се взирал дълго, когато трябва да чете текст. Тъй като в момента текат последните дни преди старта на грандиозното риалити „Фермата", което стартира от 13 септември по Би Ти Ви, Иван се затруднявал да чете от аутокюто. Именно по тази причина в крайна сметка се прегледал при офталмолог. Лекарят веднага го накарал да си направи очила, а след като ги сложил, близките му го избъзикали, че прилича на известния пластичен хирург д-р Енчев.

От няколко месеца другият водещ на „Фермата" - Андрей, пък ходи без очила, защото ги е заменил с контактни лещи. „Явно все някой от тях трябва да има цайси, за да не ги бъркаме", шегуват се приятели на тв дуета. Иван и Андрей са в трескава подготовка на първото по рода си предаване в ефира. Участниците във „Фермата" ще живеят в невероятни условия от преди 100 години. Шоуто наистина пресъздава с пълна достоверност живота от началото на миналия век, какъвто не е показван досега на живо, за разлика от бутафорната селска идилия в Къщата на „Биг Брадър".

Шестнайсет авантюристи, избрани след прецизен кастинг, ще бъдат откъснати от всякаква цивилизация и битката им за изхранване съвсем не е симулативна. Базата е разположена на огромно пространство близо до Правец с голяма градина, ниви, обор, мелница, пещ, кирпичени къщи с външни тоалетни, а парите няма да имат никаква сила и власт. Ток, вода и каквито и да е удобства ще бъдат само мираж, а единствената храна ще е тази, която сами ще си произведат.

Всеки един от претендентите за наградата от 100 000 лв. , освен с талант да твори и гради, ще провокира зрителите на Би Ти Ви и с личната си история, обясняват още от екипа. Засега е ясно, че сред бъдещите фермери има хора с опит в политиката и шоубизнеса, такива с трудна съдба и други, постигнали личностна реализация и дали много на родината си. Най-младият участник е на 18 години и е дете на известни родители, а най-възрастният е „обикновен човек на 50 години".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !