Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Бутат Никита за победител

отпечатай новината

09.09.2015 10:46 | Видян 1949 пъти

 Бутат Никита за победител

Една от най-атрактивни мадами в "Биг брадър" – Никита, ще е големият победител в тазгодишния сезон на формата, издават хора от екипа на предаването.
Тя ще се изправи срещу силиконката Ани, с която до момента демонстрират близка дружба, но съвсем скоро ще са си конкуренция за спечелването на голямата награда от 20 бона.

Екстравагантната блондинка Никита Джонсън вече за втори път бива спасена и остава в шоуто въпреки клетвите на по-голямата част от участниците в къщата, че напомпаната мадама е най-злобната жена, която може да съществува.

Образът на Никита още от началото на сезона е силен коз в ръцете на продуцентите и те категорично са решили да я оставят до финала. Татуираната силиконка вече е спечелила и симпатиите на голяма част от родните випове.

"Жената с най-красивата душа. Ти си нашият победител" - написа Николета Лозанова в мрежата, напълно подкрепяйки русата фурия.

Плевенчанката Анита се оказва най-голямата конкуренция на изрисуваната бунтарка. Тунингованата красавица разбуни духовете в къщата с любовния триъгълник, който спретна още първата седмица и който накара половинката й да влезе в къщата, за да й даде урок, и стана любимка на голяма част от зрителите, изплаквайки очите си пред камерите.

Въпреки голямата реклама и опитите да се покаже най-интересното от шоуто "Биг брадър" загуби голяма част от феновете си заради пошлия език, словесните и физически атаки, които заляха малкия екран през последния месец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !