Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Гришо и Неймар баджанаци

отпечатай новината

09.09.2015 13:40 | Видян 2384 пъти

Гришо и Неймар баджанаци

Най-добрият български тенисист Григор Димитров и звездата на „Барселона" Неймар се оказаха баджанаци, споделя Всеки ден. Преди време хасковлията се прочу в клюкарските издания с интимна афера с колежката си Йожени Бушар. Забежката се случи още по времето на връзката му с Мария Шарапова. Тези дни пък за бразилския футболист се разбра, че има вземане-даване с близначката на Йожени - Беатрис. Гришо и Неймар може и да не се познават лично, но вероятно вече са най-популярните баджанаци в световния спорт.

По-голямата с 6 минути близначка Беатрис беше в Ню Йорк, за да гледа участието на сестра си Йожени на US Open. За съжаление канадката се отказа от участие преди мача си от осминафиналите с Роберта Винчи заради нелеп сакатлък в съблекалнята. Йожени паднала и си ударила главата и това й попречи да продължи участието си в турнира от Големия шлем. Така Беатрис не можа да се наслади на играта на сестра си срещу Винчи, както планираше, но пък едва ли съжалява, че се е разходила до Ню Йорк. Там тя завъртяла главата на Неймар, който по същото време също бе в Щатите заради контролата на Бразилия и Коста Рика (1:0).

Футболистът за пореден път показа, че е като магнит за жените, още повече че е свободен. Беатрис го разцелува бурно пред фотографите, а според слуховете флиртът между двамата е завършил в леглото.

Така Неймар, без да знае, стана баджанак с нашия Григор Димитров, който преди повече от година и половина налази 21-годишната Йожени Бушар.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !