Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Трупата на Нешка Робева танцува на фона на царските каляски

отпечатай новината

11.09.2015 14:40 | Видян 947 пъти

Трупата на Нешка Робева танцува на фона на царските каляски

Една от най-дълбоко пазените тайни – къде е „Фермата” и в какви условия ще попаднат 16-те участници в най-новото риалити на bTV бе разкрита вчера на специално събитие в парк-музей Врана. Новаторското риалити шоу ще прикове зрителите пред малкия екран на 13 септември в 20.00 часа, а гости в студиото в неделя вечер ще бъдат психологът на предаването Ани Владимирова, главният редактор Ники Николов и журналистите Люба Кулезич и Мартин Карбовски.

Сред уникалната природа на парк Врана, точно до княжеските конюшни, в които се пазят каретите на Фердинанд и Борис III, специално изложени за събитието, водещите Иван и Андрей посрещнаха официалните си гости. Мястото бе специално подбрано, защото носи в себе си и своята история смисълът и посланието и на формата „Фермата”. Историята на парк Врана датира от 4 век. Мястото е било богат чифлик, изоставен и разрушаван многократно, но накрая превърнат в дворец.

Подобен процес ще наблюдават и зрителите в риалити шоуто на bTV в следващите три месеца, а именно как 16 души ще се опитат заедно да превърнат една запустяла ферма в свой палат. А мястото, което не е изкуствено пресъздадена в студио среда, а истинска ферма в района на Правец, бе представено от бай Георги – стопанина на Фермата. Той показа мястото отвътре и разкри, че участниците няма да имат нито легла, нито посуда, а за ток и течаща вода дума не може да става.   

„Според мен забравените неща са любовта към животните и удоволствието от труда. Прословутата фраза на нашите родители – „Учи, мама, за да не работиш” би трябвало да бъде „Учи, мама, за да работиш по-качествено и да си номер 1” – отговори бай Георги на въпроса кои умения сме загубили в цивилизацията и които са необходими на участниците сега, за да се справят във „Фермата”.

Нешка Робева, която бе гост на Иван и Андрей по време на подготовката им за шоуто в поредицата „В(од)ещи в занаята” също се включи в събитието, този път с трупата “Нешанъл Арт”, които изпълниха магична компилация от най-популярните си спектакли. За доброто настроение на гостите допринесоха и прекрасните мелодии на „Бalkansky”(Теодосий Спасов, Иван Шопов и Иво Христов).  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !