Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Откраднаха БМВ-то на Мария Илиева

отпечатай новината

11.09.2015 15:25 | Видян 1798 пъти

 Откраднаха БМВ-то на Мария Илиева

Мария Илиева осъмна без сивото си БМВ вчера сутринта, научи ексклузивно вестник „Всеки ден" от сигурни източници. Лъскавото возило, което е поръчков двуместен модел, било паркирано пред кооперацията, в която живее певицата, в столичния квартал „Овча купел". След като го оставила там в сряда вечерта, на следващия ден автомобилът бил изчезнал безследно. Новината бе потвърдена и от МВР по-късно вчера, след като певицата подала жалба в полицията.

„Мария е в истински шок от случилото се! Едва се държеше на краката, след като разбра, че колата й я няма. Не може да си намери място, адски е притеснена", алармира близък до изпълнителката на „Видимо доволни".

В момента полицията разследва случая, като се предполага, че Илиева е станала жертва на автомафията. Засега звездата все още не е потърсена от бандитите, евентуално за да й искат откуп. Разбира се, версията за застрахователна измама в случая се отхвърля напълно.

БМВ-то на Мария е закупено чисто ново от салона на марката преди около 4 години. Звездата го взела на преференциална цена, защото имала договорни отношения с представителството на компанията за България като тяхно рекламно лице. Преди това возило, тя караше друго БМВ, което й бе подарък от автосалона, припомнят запознати.

Тези, които я познават, разказват, че изпълнителката е изключително внимателен шофьор и обича да си пази колата. Също така внимавала къде паркира, за да не я вдигне паякът. Затова и се чудят, че в този ден не е оставила возилото си на платен паркинг или в собствен гараж. „Как може да го остави на произвола, при положение че знае как автокрадците дебнат и търсят точно жертви като нея?", коментират случая с Мара комшиите й.

Предполага се, че звездата е набелязана от бандитите още преди месец и внимателно е следена, за да може в най-удобния момент да й задигнат автомобила. Същевременно се появиха и коментари, че може и бившето й гадже Мартин да е предприел тази акция, с цел да изнерви изгората си.

Младежът, с когото певицата имаше болезнена връзка близо година и половина, бил особено недоволен от това, че тя го зарязала, без да му даде шанс да продължат отношенията си. Припомняме, че певицата го натири и се хвана с младия талант от „Х Фактор" Наско Колев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !