Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Наталия Кобилкина кръшкала на мъжа си

отпечатай новината

14.09.2015 11:30 | Видян 1171 пъти

 Наталия Кобилкина кръшкала на мъжа си

Семейната терапевтка Наталия Кобилкина дава съвети за щастлив брак, но тя самата далеч не може да се похвали с подобен. От няколко месеца рускинята кръшка на мъжа си, като в същото време крие от всички, че е в развод.

Месеци преди да признае на мъжа си, че иска да разтрогне брака им, Кобилкина се утешавала в прегръдките на неизвестен мачо. Това е и причината да стигне до развод, издава нейна приятелка.

Новият на сексоложката е чужденец, много я ревнува, а отношенията им изглеждали сериозни. Наталия изобщо не била сигурна дали двамата имат бъдеще, затова и криела името му в тайна.

Двамата започнали да си пращат имейли, а съпругът й бързо научил за новата й тръпка, пише "България днес". Въпреки развода двамата са запазили топли отношения.

„Много хора усещат, че връзката им не върви, но от страх да не останат сами, остават в капана на брака и бавно започват да се намразват. Накрая се разделят, но става драматично. Изисква се голяма честност, за да се разделиш, още в началото. С мъжа ми се разделихме спокойно, няма драма между нас“, заяви Кобилкина.

Тя продължава да пази името на новия си в тайна от суеверие. Но докато в любовния си живот се радва на идилична хармония, в професионален търпи застой.

След развода си, тя е изгубила много свои клиентки. „Дава ни съвети за щастлив брак, а самата тя е в развод и го е скрила“, гневят се нейни ученички.
По тази причина в момента Кобилкина организира семинари по интимно образование, а не на тема щастлив брак.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !