Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Моника Валериева: Николета, ще те унищожa!

отпечатай новината

14.09.2015 12:33 | Видян 2720 пъти

 Моника Валериева: Николета, ще те унищожa!

Николета, ще те унищожа! За това се закани миската Моника Валериева на влизане в къщата на "ВИП Брадър" снощи, пише в. Всеки ден. Валериева бе категорична, че ще направи скандални разкрития за Лозанова.

Дупничанката се заричала, че ще изнесе данни за сексуалните похождения на Ни Ло срещу заплащане. Подобни слухове спекулират отдавна в шоу средите. Според Моника Николета правела компания на състоятелни мъже срещу хонорар от 3-4 хил. лева. Един от хората, които й уреждал богата клиентела, бил рапърът Ванко 1.

Моника и Николета не се долюбват от няколко години, тъй като Валериева успя да прелъсти бившата половинка на Николета - Валери Божинов. Преди няколко месеца Николета и Андреа, която е бивша нейна приятелка, нападнаха заедно Моника. Те твърдяха, че красавицата проституира за по 200-300 лева и е "ужасно долнопробна".

Стана ясно и че здравословното състояние на Моника никак не е цветущо. Миската страдала от паник атаки, които се появяват в стресови ситуации поне веднъж в седмицата. Валериева влиза в къщата с куп лекарства.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !