Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Бащата на Гери-Никол й забранява да пее

отпечатай новината

14.09.2015 15:42 | Видян 2222 пъти

Бащата на Гери-Никол й забранява да пее

Новоизгрялата певица Гери-Никол съвсем скоро може да се прости завинаги с мечтата си за голямата сцена, научи "България Днес". Съграждани на тийнейджърката издават, че таткото на блондинката е бесен на щерка си и категорично е решил да секне надеждите на малката да продължи да се занимава с музика.

Преди няколко месеца стана ясно, че таткото на 16-годишната варненка не е кой да е. Родителят й е мастит адвокат в морската столица, а името му се свързва с прочута местна групировка. Семейството е едно от най-заможните в града, а малката Георгиева живее в истински лукс и е презадоволена финансово.

Когато звездата на Гери-Никол изгря след хитовия й летен дует с рапъра Криско, бащата на младата изпълнителка приел славата й като нещо моментно, а амбициите й да стане велика певица - като поредната прищявка на Гери в годините й на тежък пубертет.

Оказало се обаче, че напористата девойка съвсем няма намерение да се ориентира към нещо различно от музиката и смята, че кълченето й по дискотеките тепърва предстои.

Това искрено разгневило властния й баща, който от години мечтае щерка му да стане юрист и да тръгне по неговите стъпки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !