Акълът на хората си личи най-вече по...

Акълът на хората си личи най-вече по шегите, на които се...

WC на кайзер Вилхелм II: Фото на деня

WC на кайзер Вилхелм II: Фото на деня

Данчето Христова: С Лили сме спали в една стая

отпечатай новината

15.11.2008 09:00 | Видян 8818 пъти | Гласували 4

Данчето Христова: С Лили сме спали в една стая

Разкажете нещо повече за предстоящото шоу на 21-и?

Не съм правила никаква реклама, а вече са продадени над 1000 билета. Което, според мен, е доста добре. Спектакълът се казва Животът е КубаВ. Защото Куба е най-райското кътче на света. Само който е бил там може да разбере очарованието на тази страна. Празнувам 40 г. от отиването ми в Куба, 45 г. на сцена и 65-годишен юбилей. Както се шегувам – стават някъде към 150 години. Ще има двама кубинци, които ще направят голяма веселба, за половин час ще бъде представен филма Кубинско болеро за Йорданка, ще пеят и Акага. Доста се вълнувам, но мисля, че в крайна сметка ще се получи. Ще има изненади за феновете, въпреки че не съм привърженик на шоковите терапии. Предпочитам да показвам нови неща, но не по ударен начин.

Лили Иванова също ще изнесе концерти в първа зала на НДК. Има ли съперничество между вас двете?

В никакъв случай. Съвпадението е съвсем случайно. Аз щях да направя спектакъла на 10 септември, когато станах на 65 години. Или най-късно на 16 октомври, когато е рождения ден на сина ми. Но заради представянето на филма се отложиха нещата. За да съвпадне с провеждането на Киномания. Пък и 21 ноември е ден на християнското семейство. Уважавам този празник и съм щастлива, че се съчета с концерта ми. Въобще не съм се сетила за Лили.

А какви са отношенията Ви?

Нямам нищо против нея. В никакъв случай няма борба за надмощие между нас. Безкрайно много я уважавам като творец. Не тая негативни чувства. Чисто човешки никога не сме били близки. Макар че преди време сме спали в една стая. В едни гримьорни сме попадали. Тя си е странна като характер. Враждата между нас обаче е повече медийна интрига. Много ми стана смешно като прочетох, че на промоцията на Роси Кирилова сме се били подминали. Тя беше с толкова тъмни очила, че и сестра си сигурно нямаше да познае. Пък и не е като мен – да се прегръща и целува с колегите си. Съвсем спокойно може да те подмине, без това да означава, че има нещо против теб. Виж, при Тончо Русев, е друго. Него смятам, че трябваше да го поздрави. Но това си е нейна работа в крайна сметка.

Как изкарахте рождения си ден?

С двайсетина души, на двора. Беше нещо като garden party. Имаше настроение, получи се.

Имате ли планове след концерта?

Искам да направя албум с кубински болера. Още не съм доизмислила какво точно ще съдържа продуктът, но ще бъде в мой стил. Може да има и мексикански елементи. Ще направя и клипове. Аз съм единствената певица без видео версии на песните си. Имам намерение първо да клипирам Халосия. Иска ми се и да попътувам. Планувам да обиколя България и да посетя Латинска Америка. На Нова година ще бъда във Варна. Това са плановете ми на този етап, но до 21-и не мога да мисля за друго, освен за концерта.

Доволна ли сте от филма, който бе направен за Вас?

Да, харесва ми. В него има материали за сериал. Стана добре, музиката е прекрасна, изключително въздействаща. Не е игрален, документален е, но смятам, че ще допадне на много хора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !