Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Алекс Раева почива на Филипините

отпечатай новината

16.09.2015 09:00 | Видян 1901 пъти

Алекс Раева почива на Филипините

Певицата Алекс Раева и половинката й DJ Дончо отмарят на Филипините след тежкото лято, поделено между снимките на X Factor, клубни участия и турнета. Архипелагът в Югоизточна Азия граничи с цели три морета, коeто за запалени дайвъри като тях е повече от сбъдната мечта.

Да пори с плавници водите край островите, двойката иска от 2012 г., когато опознава прелестите на съседно Бали. Дончо успял да организира бленуваната ваканция, докато Алекс мерела пулса на кандидати за слава зад кулисите на кастингите за X Factor, пише „Монитор". Двойката се потапя в поредното си приключение с приятелска компания и ще се върне в началото на октомври, когато започват и големите концерти на музикалното риалити по Нова.

Припомняме, че преди да срещне, Дончо дори не умееше да плува. Тя го запали по гмуркането и наскоро хаус продуцентът дори асистира на подводен годеж на остров Свети Иван край Созопол. С любимата му вече са били в Куба, Мозамбик и Сейшелите и инвестират всеки лев в пътешествия и екипировка. Преди да поведе миналогодишния X Factop, Алекс отскочи за 16-и път до Египет. „Червено море е най-достъпната дестинация за дайвърите и е най-цветното. Събира накуп атракциите на всички други места, но в по-малък мащаб. Например, ако в някой океан акулата е 3 м, тук ще е 1,50 м", обясни певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !