И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Преслава пристрастена към наргилето

отпечатай новината

17.09.2015 13:56 | Видян 4271 пъти

Преслава пристрастена към наргилето

Изпълнителката на "Водка с утеха" е силно пристрастена към така модерното напоследък у нас и широко разпространено в арабския свят наргиле.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст,  интересни подробности и още ексклузивни снимки можете да видите в печатното издание на вестник България Днес.

Почти не минава ден, в който певицата да не се отдаде на релаксиращото средство за пушене с екзотични аромати, и може да бъде видяна навсякъде с наргиле в ръка.

Топпапараците на "България Днес" уловиха чалга звездата часове преди да престъпи прага на къщата на "ВИП брадър". Малко преди началото на шоуто Преслава отново разпускаше с така любимото си наргиле в скъпарско заведение в столичен мол.

Обсебена изцяло от влизането си в риалити формата и страха от многото камери, които ще следят всяка нейна стъпка, Преслава нервно подръпваше от ориенталската лула, изпушвайки я сама докрай.

По всичко личи, че бившата на Бирмата е необратимо пристрастена към пушенето и не може да спре да се трови.

Наргилето не е единственият порок на Преслава. От години тя има лошия навик да изпушва по повече от кутия цигари на ден. Въпреки че работи с гласа си, брюнетката от Добрич не го щади грам, а все повече го атакува с вредни вещества, което неминуемо е започнало да се отразява негативно на гласните й струни.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !