На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Джино разказа ужасна история

отпечатай новината

18.09.2015 09:26 | Видян 2148 пъти

Джино разказа ужасна история

Американският милионер Джино разказа сърцераздирателна история от миналото си. В дискотека в САЩ , човекът с най-скъпите бижута в Къщата на Биг Брадър бил пребит с железа от осем пияни мъже.

Наложило се хирурзи да реставрират главата му по снимка, която майка му занесла в болницата. Два дни момчето било в кома.

Тогава Джино бил на прага на смъртта, но след операцията оцелял. Екзотичният младеж обясни, че има метални пластинки под кожата на едната половина на лицето си. Разказът му смути жените в Къщата, а Кристина Димитрова закри лицето си с ръце от ужас.

При побоя пияните бандити му избили осем зъба, ченето му било счупено от двете страни. "Осем човека ме пребиха, като ме млатиха с метален стик само по главата. По тялото нямах наранявания. Бяха пияни и дрогирани.", разказа потресаващи детайли от случката Джино. Той обясни, че причината за побоя била, че някакви момичета казали, че е сладур и оттам дошло всичко.

След жестокия побой, Джино бил изхвърлен презд задния ход на дискотеката. Един приятел пита къде съм, а те му казват, че съм си тръгнал. Той обаче ги контрира, защото колата ми е пред дискотеката.

Подава сигнал на 911 и идва полиция. Така ме намират в безпомощно състояние. Аз съдя дискотеката, а не биячите. Просто хората от заведението не са направили нищо, за да ме защитят, сподели той.

Майка ми и баща ми отишли в Щатите за по-добър живот, а какво се получи, отсъди тъжно Джино.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !