Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Заколение на живо в ефир!

отпечатай новината

22.09.2015 14:00 | Видян 1679 пъти

 Заколение на живо в ефир!

Убийство и брутално кръвопролитие ще дават довечера по телевизията, научи в аванс „Всеки ден". В предаването „Фермата" по Би Ти Ви участниците собственоръчно ще отнемат живот за първи път от старта на риалитито, в което единственият начин за прехранване е да си осигуряват сами залъка.

Гладните месоядни в шоуто са вече са взели решение за заколят едно от яретата си, въпреки протестите на по-милостивите към животните. Бившият затворник Георги Варсамов обаче, който се оказа най-жалостив, се кани, че ще заколи някой от хората, ако пипнат животното.

Няколко пъти седмично стопанинът на „Фермата" бай Георги дава задачи. Ако участниците се справят добре, получават награда. Зрителите на Би Ти Ви вече видяха как с подръчни материали фермерите си направиха поливна система, легла, запалиха си огън. За награда получиха стадо породисти кози, от които довечера ще имат право да заколят едно яре, в случай, че искат да хапнат месо.

Разрешението за убаването на животното предизвика крайни емоции във всички участници. Най-гладните от тях се оказаха жените Моника, Янина и Мария, които цял ден мечтаеха на глас за препеченото бутче на доскорошния си домашен любимец. На другия полюс са геят Жорко и бившият затворник Варсамов, който още при влизането в предаването заяви, че към хората може и да не изпитва милост, но при вида на страдащо животно му пада пердето и не знае какво прави.

Опитите да го убедят, че и в реалния живот месото, което ядем, се набавя по точно този начин - и преди 100 години, и сега, остават напразни.

Засега не е ясно кой е убиецът на ярето и какви ще са последствията за него. От предаването обаче са категорични, че сцените са брутални. Екипът ще извади предупредителен знак на епизода да не се гледа от малки деца и хора със слаби нерви.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !