Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Топ издънки на наградите „Еми“

отпечатай новината

22.09.2015 15:39 | Видян 2206 пъти

 Топ издънки на наградите „Еми“

Най-голямото филмово събитие на годината–наградите „Еми“ за пореден път събраха топ звездите на Холивуд. За съжаление обаче тази година гафовете бяха толкова много, че шествието премина под знака на смеха.

Лейди Гага си тръгна от купона видимо пияна, едва се държеше на крака. Хайди Клум пък бе посрещната с въпроси, дали това, което е облякла е рокля, или ще ходи някъде на риболов.

В категорията за най-зле облечени звезди се наредиха още Рийз Уидърспуун, Джейми Александър, Джоан Фрогат и дори Джулиан Хъф.

Звездата от Хари Потър Ема Уотсън пък изглеждаше като истинско модно недоразумение. Актрисата носеше балетна рокличка и черен панталон. С което срази критиците.

Теона Парис се опита да имитира Риана от Оскарите, но за щастие заложи на черно бели точки. Въпреки това роклята с висока талия не бе посрещната с одобрение от критиците.

Ейми Полър, Виола Дейвис и Манди Калинг бяха другите сбъркали размера. А Ейми Шуимър определено показа как не се ходи на награди, слагайки дреха, която едва не се спука по шевовете.

Абсолютен кошмар бяха още Софи Търнър, Джейн Краковски и Меги Джиленхал. Златната малинка обаче отива при Кристина Хендрикс–роклята с капси беше просто кошмарна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !