Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Светлана Василева спала и с Бареков

отпечатай новината

22.09.2015 16:35 | Видян 3454 пъти

Светлана Василева спала и с Бареков

Светлана Василева сама се похвали, че е преспала с лидера на „България без цензура“ Николай Бареков.

Шавливата плеймейтка се е изпуснала пред съквартирантите в Къщата на „ВИП Брадър“, че е минала и бившия журналист, съобщи Всеки ден, оповавайки се на думите на хора от екипа на шоуто.

Блондинката и политикът имали кратка афера през лятото на 2010 г., когато Бареков бил назначен за шеф на ТВ7.

Бившият телевизионер и силиконовата плеймейтка изкарали по-малко от месец заедно. Те са се срещали в дискретен хотел в София, а после ходили заедно и на море в Слънчев бряг. Мъжемелачката, която стана известна покрай връзката си с Георги Иванов-Гонзо, откъдето идва и прякорът й, без да иска, се е издала за авантюрата си с мъжа на Мария Календерска.

Василева е известна с това, че е преспала с почти всички известни мъже в държавата. Скандалната манекенка от „ВИП Брадър“ има в банковата си сметка рекордните 800 000 лева.

Крупната сума бойната мадама е заработила не с ум и знания, а като елитна компаньонка. Блондинката от години практикува секс срещу заплащане, а в списъка й присъстват имената на почти всички по-известни футболисти – Георги Иванов – Гонзо, Валери Божинов, Благой Георгиев – Джизъса, както и редица бизнесмени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !