Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Богданов излъгал, за да влезе в „Биг брадър”

отпечатай новината

23.09.2015 09:43 | Видян 1982 пъти

Богданов излъгал, за да влезе в „Биг брадър”

Първият изгонен от „Вип брадър” Пламен Богданов излъгал продуцентите, за да влезе в шоуто. Това призна самият той в интервю за „24 часа”. От думите му стана ясно, че не е правил секс с двойка срещу 100 лв. „Казах го на кастингите, за да се направя на интересен и да ме одобрят за шоуто”, каза бившият футболист.

Той добави, че никога не е имал колебания да влезе в телевизионното риалити. „Винаги съм искал да участвам в този формат и се радвам, че имах възможност да участвам. Това е топ ъф дъ топ шоу за мен”, заяви финалистът от „Биг брадър”. „Още когато излезе в България първият сезон, ми хареса шоуто, хареса ми идеята. Исках един ден да вляза, да почувствам цялото това нещо, да усетя напрежението, да усетя положителните и отрицателните емоции. Това е уникално шоу и много се радвам, че съм имал възможността да бъдат вътре. За мен това беше една мечта, която аз си изпълних”, каза още той.

Богданов отново отрече да е имал връзка с фолкаджийките Джена и Преслава. „Каквото е имало да се изясни, съм го изяснил на място, когато е станало това недоразумение, че познавам Преслава и че съм имал общо с нея. Никога не съм говорил с нея, камо ли за нещо друго. Бил съм на нейни участия, да, но никога не съм общувал с нея. Това съм го доуточнил, мисля, че това е тема приключена и повече не смятам да говоря за жени, които не познавам, за жени, с които не съм имал нищо общо. Колкото ги познаваш ти, толкова ги познавам аз”, подчерта брадърът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !