Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Недоволството към Варсамов нараства тази вечер

отпечатай новината

23.09.2015 15:17 | Видян 820 пъти

Недоволството към Варсамов нараства тази вечер

Тази седмица започна с добро настроение сред 15-те фермери, защото всички са доволни от факта, че начело на групата Асен постави Димитър. Альона и Райно се справят страхотно със задълженията на ратаи, което също внася малко спокойствие във фермата. Но винаги има причини да се повиши тон, особено когато в центъра на събитията е Варсамов. А тази вечер те ще бъдат свързани с молитвата преди ядене, взаимното уважение и домашното възпитание.  

Във вторник вечер, бившият затворник и още няколко от участниците, заявиха, че отказват да ядат месо от животно, за което доскоро са се грижили. Това повдигна сериозни въпроси както сред участниците, така и в социалните мрежи. Все пак фермерите намериха решение на казуса и ратаите се заеха с приготвянето на ярето. В епизода тази вечер от 21.30 часа предстои участниците за първи път от както са във „Фермата” да ядат месо. Естествено обядът няма да мине без размяна на реплики, а главно действащо лице отново е Варсамов. Този път той ще извади от равновесие, определяния за най-спокоен човек във фермата – Мустафа. Мария също няма да бъде пощадена. От постоянното напрежение, което всява Варсамов, ще се изнервят и останалите участници, които постепенно започват да се настройват срещу него, а самият той обмисля вариант да напусне шоуто.

Междувременно 15-те фермери се справят доста добре със задачите за тази седмица - да построят обор за кравите, да оправят мандрата и да направят егрек – лятно място за козите и трите крави, една бременна, които ще получат като награда, ако изпълнят седмичните си задачи.
Освен това стопанинът бай Георги ще ги научи и как да правят домашен сапун, за да могат да се грижат по-добре за личната си хигиена и да се борят с нахапалите ги бълхи. И докато участниците се грижат за себе си, Жорко се грижи за външния вид на козите. А защо, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21.30 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !