Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Азнавур е най-богатият певец в света

отпечатай новината

24.09.2015 09:00 | Видян 3615 пъти | Гласували 1

Азнавур е най-богатият певец в света

Путин, Оланд, Гаук – президентите на Русия, Франция и Германия, плюс Шарл Азнавур. Това бяха супер ВИП-овете, които светът видя по време на церемониите за отбелязването на 100-годишнината от геноцида над арменците, наричан у нас кой знае защо по друг начин.

Най-голямо внимание привлече роденият в Париж певец  с кавказки корени. Той директно предизвика турския президент Ердоган като пред камерите се обърна към него: „Не е учтиво да се отказват покани.

Да, човек може да се забави. Когато господин Ердоган реши да се поклони пред паметта на 1,5 милиона арменци, унищожени от неговите предци преди век, лично ще го придружа”.

Преди броени дни – този вторник,  Шарл изненадващо се появи на корицата на специалното издание на най-четеното и най-авторитетното светско списание в Щатите и в света „Пийпъл”, наричано „Хора с пари”. То пресмята кой колко е богат в шоубизнеса.

Оказа се, че Мадона, Боно и всички актьори и спортисти не могат изобщо да се мерят по състояние със световния доайен на шоубизнеса. За 82 години кариера и почти столетник, вечното момче с хитрия поглед оглавява класацията.

От миналия до този август, периодът, през който екипът на списанието събира информацията за ежегодната си ранглиста, певецът е изкарал от концертни участия, авторски права и реклами невероятните 46 милиона евро или близо 100 милиона лева.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !