Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Преслава заплашва да напусне ВИП Брадър

отпечатай новината

24.09.2015 15:45 | Видян 4072 пъти

Преслава заплашва да напусне ВИП Брадър

От самото начало на VIP Brother ексцентричното поведение на Луна обедини всички Съквартиранти. Те измисляха всевъзможни стратегии, за да победят общия си враг и така бяха винаги заедно. Тази вечер обаче ще видим сериозно разцепление в техния лагер. Къщата ще бъде огласена от пререкания, в които няма участие поп-фолк певицата. Напрежението ще стане толкова голямо, че Преслава ще заяви желание да си тръгне, ако емоциите продължават да са с такъв негативен заряд.
 
Както и в реалния живот, противоречията обикновено са предизвикани от три неща – на битова основа, проява на силно его и разминаване на ценностните системи. В днешния дейли епизод ще станем свидетели и на трите. Заради една плескавица Люси ще поведе битка срещу неправдата и глада. Кичка пък ще въстане срещу един от изявените лидери в Къщата – Здравко, за да защити своето его. Гъмов от своя страна ще поведе битка срещу Светлана, която е символ на коренно различни от неговите ценности. Не пропускайте днешният емоционален дейли епизод, за да видите как ще завършат индивидуалните борби на тримата Съквартиранти.

Таи вечер всички в Къщата ще се изправят срещу най-големите си страхове. А дори и звездите имат такива – страх от смърт, от тесни пространства, от дълбока вода, от самота, от болести, та дори и от обвързване. В най-страшната мисия досега трима Съквартиранти ще се изправят срещу неизвестното. В абсолютна тъмнина и пред погледа на останалите звезди в Къщата, те ще изпитат както своите нерви, така и силата на характера си. Как ще завърши тази мисия и ще я изпълнят ли чинно Съквартирантите, ще стане ясно тази вечер от 20 часа само по Нова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !