Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Бебето на Волен не плаче

отпечатай новината

24.09.2015 16:57 | Видян 2283 пъти

Бебето на Волен не плаче

Бебето на Волен Сидеров се държи като голям мъж и не плаче, съобщава „Уикенд”. Малкият, който се появи на бял свят миналия четвъртък, изуми родителите си с железен характер.
Волен-младши надал само един писък при раждането си, след което млъкнал и започнал да гледа света с умни и любопитни очи. „Много е стабилен. За пръв път виждам такова бебе, то наистина не плаче, страшно е възпитано, държи се мъжки и не циври”, доволен е бащата.
 
Бебето не проплака и по време на официалното му представяне пред журналисти при изписването му от болницата, заедно с майката, бившата депутатка Деница Гаджева. Избиратели на „Атака” пък установили поразителната прилика на новороденото с бащата.
 
Малкият имал същото леко сърдито изражение на лицето и очите на лидера на партията. Майката пък категорично отказала наемането на бавачка за сина си и сама ще се грижи за детето.
 
Заради бебето, семейство Сидерови вече са наели нов просторен апартамент със стая на детето. Адресът обаче се пази в тайна, за да не привлича папараци.

Снимка: vestnikataka.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !