Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

МОНИКА НАБЕЛЯЗВА ПРЕСЛАВА ЗА КОНКУРЕНЦИЯ В БОРБАТА ЗА СИМПАТИИТЕ НА ГЪМОВ

отпечатай новината

29.09.2015 15:03 | Видян 1957 пъти

МОНИКА НАБЕЛЯЗВА ПРЕСЛАВА ЗА КОНКУРЕНЦИЯ В БОРБАТА ЗА СИМПАТИИТЕ НА ГЪМОВ

Снощи се проведоха вторите за сезона елиминации. Застрашени от изгонване бяха Луна, Джорджано, Люси и Кичка. След провелото се гласуване, зрителите решиха Джорджано да напусне завинаги Къщата.

По време на живото предаване снощи, зрителите на Нова станаха свидетели и на сливането на двете къщи.

Малко по-рано Big Brother помоли дует „Ритон”, Ернестина и Кичка да решат кои двама Съквартиранти, пребиваващи в селската Къща, да се присъединят към звездната им компания и кои да си тръгнат завинаги от шоуто. Звездите взеха трудното решение да изпратят вкъщи Съквартирантите от сезона на Big Brother Анита, Катя и Кирил. Така в редиците на VIP Brother  се вляха Кристина Димитрова и Катрин Вачева.

В днешния дейли епизод ще станем свидетели на поредния разрив в лагера на естрадата. Този път в техните отношения ще се намеси една любима естрадна звезда от външния свят, а разговорът за нея ще стане повод за поредната конфронтация между Кичка и Здравко.

По-късно певицата ще влезе в остра разпра с друг Съквартирант, а причината е престоят му в кухнята.

Двуседмичната изолация вече си казва думата и днес ще видим как хормоните напълно превземат най-известната Къща. От няколко дни стана ясно, че Моника си е паднала по Гъмов. Красавицата ще види конкуренция в лицето на Преслава и заедно с новата си дружка Светлана ще се обединят срещу поп-фолк звездата.

Самата Светлана ще признае на Моника, че тя също има влечение към Съквартирант в Къщата. Какви шокиращи разкрития ще чуем от двете дами и какво ще предприеме Моника в борбата за симпатиите на Гъмов, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !