Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Моника сe крила в тоалетна на столичен мол от страх от Анелия!

отпечатай новината

29.09.2015 17:10 | Видян 3435 пъти

Моника сe крила в тоалетна на столичен мол от страх от Анелия!

Скандалната моделка Моника Валериева изпадала в истински ужас от възможността да се засече очи в очи с певицата Анелия, пише hotarena.

Въпреки че в къщата на ВИП Брадър Мона се хвали как била приятелка с певицата, оборвайки твърденията на Люси, че всъщност Анелия не може да я понася, истината е много по-различна от представената от дупнишката псевдозвезда.

За това говори случка, станала миналата година в столичен мол. Валериева отишла на шопинг с приятелки, но за нейна зла участ същото там правила и Анелия. Моника успяла да я види отдалеч и за малко да получи поредната си паник атака.

Със спринт изтичала до тоалетната на мола, преди звездата на "Пайнер" да я приближи в опасна близост.

Крила се вътре близо 15 мин, докато хем се успокои, хем Анелия се отдалечи на безопасно разстояние, като приятелките й останали извън тоалетната я осведомявали по телефона за дистанцията между нея и Анелия. Разбира се, Моника никога няма да признае във ВИП Брадър за срамната случка, но това не и пречи да продължава нагло да лъже за "приятелството й с Анелия".

Преди да влезне във ВИП Брадър, Мона призна за авантюрите си като коментира, че всъщност тя не е виновна, че обвързани мъже искали да спят с нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !