Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Генералът поиска отпадането на Яна

отпечатай новината

14.11.2008 15:45 | Видян 11336 пъти | Гласували 1

Генералът поиска отпадането на Яна

Веднага след като изгониха Иван, членовете на  Балбоа мигновено забравиха за него. Най-доволни от отпадането на варненеца се оказаха Вънов и Спас, според които оцеляването сред повече жени е страхотно.

Сървайвърите се срещнаха в поредната игра за награда. Те бяха разделени на два отбора от по пет човека, като по предварителен жребии бяха определени капитани на двата отбора. Гергана Савова и Силвия трябваше да изберат останалите си членове. Така в единия отбор се включиха Яна, Вънов, Ваня и двете Гергани, а в другия – Силвия, Спас, Здравко, Жени и последно избраната Галина. Никой не избра Янита, която трябваше да заложи на племе преди играта. В случай, че отборът на който заложи - победи, тя щеше да раздели наградата с останалите участници в него. Според правилата на изпитанието всеки отбор трябваше да направлява с въжета, провесен на конструкция играч, който без да се опира с ръце и крака в земята имаше задачата да подреди флагчета с номера от 1 до 10. Печели отборът, който пръв подреди знамената си. Въпреки, че всички се съмняваха в отбора на Гергана, членовете му успяха за много кратко време да се справят със задачата и получиха наистина уникална награда – нощувка в лагера на индианското племе Ембера. За целта петимата бяха транспортирани с лодка по река пресичаща панамската джунгла. Там ги очакваха старейшините на Ембера, които с помощта на канута ги откараха към селото си.

Изключително подозрителна обаче се оказа загубата на отбора на Силвия. Въпреки, че в него бяха най-силните играчи те необяснимо се забавиха. Веднага след играта Гергана трябваше да посочи един от съплеменниците си, който да отиде на Острова на изгнаника. Без да се замисли културистката веднага посочи Галина, въпреки че малко преди това по съвет на останалите в отбора, тя заяви, че ще изпрати Здравко. В последния момент обаче Галина направи знак на културиската и Гери хвърли в потрес останалите си съотборници с решението си. Всъщност Гергана, Силвия и Спас са единствените, които знаят какво се случва на Острова на изгнаника. Това обаче не остана незабелязано от останалите, които през цялото време се подсмихваха, докато Гери даваше своите обяснения за избора си. Малко по-късно в разговор Спас и Силвия заявиха, че най-вероятно всички са се досетили и че тайната не може да бъде опазена дълго. Така за всички стана ясно, че психоложката не казва цялата истина, за случващото се на острова. Тя обаче и не я знае, защото твърдо продължава да смята, че има трето племе с името Чукура. Нямаше и как, защото Мартинов за втори път днес увери Галина, че такова племе има, след което в интервю заяви, че ще продължава да измисля нови истории, за да поддържа тезата си. Бащата на близначките беше доволен, че Иван е напуснал играта, но искрено съжали за предложението на Галя, според което следващият изгонен от играта трябва да бъде Яна. По думите на Генерала, Яна е единствената, която не се подава на коалиции и освен това е много силна физически. Въпреки и съжалението си, Николай заяви, че докато е на острова няма как да помогне на актрисата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !