Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Симеон със специална изненада за Нора във "Фермата"

отпечатай новината

30.09.2015 16:16 | Видян 1280 пъти

Симеон със специална изненада за Нора във

Да бъдеш отделен от близките си и да прекараш всеки ден с непознати хора на място, където липсват всякакви съвремени удобства може да доведе всеки един от участниците във „Фермата” до различни емоционални изблици – романтични, носталгични и дори гневни. При Варсамов, обаче, изолацията, гладът и ежедневието ще окажат влияние и на отношението му към Мустафа и между двамата ще избухне конфликт на етническо естество. Тази вечер Мис баба Дони ще изрече и името на първия дуелист за тази седмица и нейният избор ще стане повод за редица коментари от фермерите.

До този момент 14 фермери станаха свидетели на плахото начало на красивата история между баскетболиста Симеон и чаровната Нора. Тази вечер, обаче, нещата ще придобият по-конкретно измерение, а причината е рождения ден на красавицата. Специално за нея Симеон поема инициативата да направи денят й незабравим, изпълнен с емоции и любовни трепети.

Междувременно седмичните ратаи Жорко и Мария ще покажат как се справят с ранното ставане и целия куп задължения, които ги чакат. Фермерите ще бъдат посетени и от бай Георги, който им е приготвил още задачи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !