Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Тейлър Суифт с изключителен жест към болно дете

отпечатай новината

02.10.2015 17:03 | Видян 1432 пъти

Тейлър Суифт с изключителен жест към болно дете

Певицата дари сумата от 50 000 долара за болно от рак момче. Жестът Суифт направила към 13-месечния Айдън, който е племенник на един от нейните танцьори в последното й световно турне. „Аз съм късметлийка да бъда с твоя чичо на една сцена. Всички ние се молим за теб, с твоите близки сме и ти изпращаме огромната си любов”, написа звездата в страницата на благотворителния фонд на детето.

Самият танцьор – Тоши, изрази голямата си благодарност към блондинката, използвайки социалните мрежи. „Тейлър е ангел за нашето семейство. Думите не стигат, за да й благодаря. Тя е невероятно човешко същество и помогна в този момент на нужда. Всички се молим той да се пребори, а този неочакван подарък е истинска благословия”, написа хореографът.

Това не е първият път, в който Суифт дарява пари за лечението на деца. Миналия юли тя даде сумата от 50 000 долара за 11-годишната Наоми Оукс, която беше диагностицирана с остра миелогенна левкемия през юни. Преди нея пък бе дарила и 15 000 долара на семейство след тежка автомобилна катастрофа. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !